Veel gestelde vragen

Grote koelkast met vriesvak, magnetron, koffiezet apparaat, 5pits gasstel, oven, wasbak en groot aanrecht. Daarnaast is er genoeg bestek, pannen en potten voor max. 50 personen. In principe is het dus niet nodig om dit zelf mee te nemen.

Ja er is in principe voor 50 man bestek en er zijn pannen en poten. Mocht je echter je specifieke voorkeur hebben voor een speciale pannenkoekenpan, neem die dan gewoon zelf mee. Verder is alles basic, verwacht dus niet 50 exact dezelfde borden.

In de bovenomloop van het fort is een badkamer met daarin twee aparate douches. Daarnaast is er zowel een dames als heren toilet en is er een ruimte met spiegels en grote wasbak.

Slapen kan uitsluitend gebeuren in de bovenomloop van het fort. Het is dus niet mogelijk om beneden te slapen. Er zijn geen bedden in het fort aanwezig en je dient dus zelf matjes / luchtbedden / veldbedden mee te nemen.

Ja de benedenverdieping kan verwarmd worden. De bovenverdieping heeft geen verwarming.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw vraag niet is beantwoord in het bovenstaande. Het komt namelijk regelmatig voor dat er specifieke vragen zijn. Aarzel dan niet om een email te sturen naar onze verhuurder verhuur@pampusgroep.nl

In de benedenomloop van het fort zijn diverse tafels, banken (van hout) en stoelen te vinden. We hebben geen vaste opstelling, dus je bent vrij om alles naar eigen idee in te richten.

In principe is het voor een ieder mogelijk om een optie tot verhuur te nemen. Dit betekent dat jullie groep in principe het eerste recht heeft om een verhuuroverkomst te sluiten. Op het moment dat een tweede groep zich meldt voor dezelfde periode zal de eerste partij per email worden ingelicht en zal deze partij gevraagd worden of zij het fort wel of niet willen huren. Deze groep dient dat binnen een week te reageren met een definitief besluit over de huur van het fort. Mocht de eerste groep het fort willen huren dan zal de overeenkomst tot verhuur van de Westbatterij worden opgemaakt. Wil de eerste groep het fort niet huren dan zal de tweede partij worden ingelicht. Het is voor deze tweede partij dus niet mogelijk om een optie te nemen, er dient direct een besluit genomen te worden.

Voor het ophalen van de sleutel gebruiken wij een zogenoemde sleutelpost. Het is de bedoeling om bij deze sleutelpost de sleutel op te halen en bij vertrek weer in te leveren. De sleutelpost bevind zich op 5 min loopafstand van ons fort. Bij de verhuurovereenkomst zal u een extra informatiedocument ontvangen met de specifieke adresgegevens.

Het fort is niet alleen een fantastische locatie om te huren, maar daarnaast is het toch vooral het clubhuis van de zeeverkenners uit Muiden. Dit betekent dat op zaterdag de groep bijeenkomt tussen 12 en 14 uur en daarna de spullen pakt om te gaan zeilen. Dit betekent dat er gedurende deze periode zeeverkenners en leiding heen en weer kunnen lopen op de brug. Normaal gesproken gaat dit allemaal zo veel mogelijk in overleg met het verhuur. Daarnaast zullen wij de ruimtes die het verhuur in gebruik heeft niet betreden. Als de zeeverkenners na de opkomst op het water weer terugkomen rond 17:00 vind hetzelfde tafereel plaats en zullen de groepsleden de spullen terugleggen in het fort, afsluiten en naar huis gaan. In het verleden hebben we altijd in goed overleg met het verhuur kunnen regelen en we gaan er van uit dat dit ook met uw groep goed zal gaan.

Zodra de verhuurder heeft bevestigd dat uw groep het fort heeft gehuurd zal per email een contract en de gebruikerseisen worden toegestuurd. Deze documenten dienen ondertekent retour te worden gestuurd. Dit kan zowel per email als per normale post.

Wij zijn een waterscoutinggroep en hebben daarom een aantal boten. Het is in principe niet mogelijk om onze vletten te huren. Wij hebben ook een grote aak en daar kan wel op gezeild worden. Kijk hiervoor onder het kopje vloot op deze website.

Forteiland Pampus en het Muiderslot zijn toch wel de twee plekken in Muiden die de meeste bezoekers trekken. Beide historische plekken zijn erg geschikt voor kinderen, maar zeer zeker ook voor volwassenen. Kijk voor meer info op de websites.

http://www.pampus.nl/ 

http://www.muiderslot.nl/

Muiden is prachtig gelegen en goed bereikbaar met de auto, de boot, het openbaar vervoer of natuurlijk met de fiets.

Plan uw route bijvoorbeeld via google maps. Daarnaast is Muiden goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het dichtsbijzijnde NS station is in Weesp. Om een idee te krijgen van de reistijden:

  • Vanaf intercitystation Amsterdam Amstel, reistijd een kwartier.
  • Vanaf Amsterdam Bijlmer NS, reistijd een kwartier.
  • Vanaf Station Naarden/Bussum, reistijd een half uur.
  • Vanaf Weesp NS, reistijd ± 10 minuten.
  • Vanaf Almere station 't Oor, reistijd ± 10 minuten.

 

Voor de deur kun je de auto parkeren, je moet echter wel een parkeerkaart gebruiken en in principe mag je max 2 uur geparkeerd staan. Lees meer info over het parkeren in Muiden door te klikken op deze link van de gemeente Muiden.