scouting

 • Beste iedereen,

  We hebben er lang op moeten wachten. Al gauw een paar jaar maar hij is eindelijk daar.

  De In De Peiling 2016, deel1.

  We gaan proberen nu elk half jaar een IDP uit te geven met leuke verhalen van wat er het afgelopen half jaar allemaal gebeurd is. Geschreven door onze eigen leden.

   

  Heb je voor de volgende uitgave een goed idee? Heb je nog goede "Wist je datjes"? Hebben we wat gemist, zoals een verhaal of misschien wel een spelfout? laat het ons horen tijdens opkomst of in de mail van je leiding.

  Bij deze onderstaande link kun je de IDP downloaden. Voor de beste kwaliteit kun je het bestand het best even downloaden.

  In De peiling 2016, Deel1

   

  Iedereen sowieso bedankt voor de bijdrage en wat betreft IDP nieuws tot over een half jaar

 • Rabobank Clubkas Campagne.

  Laat jouw stem horen en steun onze club!


  Rabobank Amstel en Vecht draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Amstel en Vecht stelt €100.000,- beschikbaar! Ook Zeeverkennersgroep Pampus Muiden doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

  Stemmen
  Van maandag 1 oktober tot en met vrijdag 12 oktober 2018 mogen leden van Rabobank Amstel en Vecht in totaal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij Zeeverkennersgroep Pampus Muiden ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

  Oproep aan alle leden
  Het is voor Zeeverkennersgroep Pampus Muiden belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor:
  Waterscouts leren varend omgaan met de medemens en de natuur om zich heen. Omdat het aandachtspunt bij het waterscoutingspel op het varen ligt is uiteraard de uitrusting en veiligheid van groot belang. Met behulp van deze actie willen wij het tuigage van onze boten heel graag vernieuwen.
  Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan [Zeeverkennersgroep Pampus Muiden tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Amstel en Vecht. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/amstelenvecht.

  Zorg jij er ook voor dat er gestemd wordt via www.clubkascampagne.nl/amstelenvecht?

  Bedankt voor jouw steun!

  Groeten van Zeeverkennersgroep Pampus Muiden

JSN Pixel is designed by JoomlaShine.com