Beste iedereen,

Je zou het niet altijd zeggen maar de zomer is weer daar. Dit betekent voor de verschillende groepen verschillende dingen.

Zo hebben de dolfijnen van 4 juli t/m 15 augustus een zomerstop. In deze periode zal er geen geen scouting zijn maar 22 augustus verzamelen wij gewoon weer bij de kanonnen remise.
We hebben het er tijdens de opkomst al een beetje over gehad maar deze zomer willen we als het weer en het aantal aanwezige mensen het toelaat weer dolfijnen meenemen met zeilen. Mochten jullie een keer mee willen mail voor de zekerheid met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. dan kunnen we kijken of hier tijd en ruimte voor is.

Wat betreft de zeeverkenners zullen deze van 4 t/m 11 juli op zomerkamp gaan. Een week lang zeilen, wrikken, roeien en genieten van de zon. vergeet je zonnebrand en regenjas niet. Wil je bij de zeeverkenners komen kijken in de vakantie, mail dan voor de zekerheid met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Als laatste hebben we ook nog de Wildevaart. Deze gasten zullen van 1 t/m 8 augustus vertrekken op kamp. Waar gaan ze heen? Ik hoorde iets over Vinkeveen.

 

Login

PGM op Social Media

JSN Pixel is designed by JoomlaShine.com